Információ: info@maniped.hu  
Főoldal Fizetés

Fizetés

A weboldalunkon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, melyek nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és a szállítási idő változásának jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Megrendelt áru ellenértékének a megfizetése

A megrendelt Termékek ellenértékének kifizetése történhet banki előre utalással, online bankkártyával történő fizetéssel, vagy személyes átvétellel. Értékesítő székhelyén személyes átvétel az erre kijelölt napon és időben lehetséges (péntekenként 9-16 óráig), fizetés ebben az esetben csupán készpénzben lehetséges.

Amennyiben Vásárló a termék kiszállítása alkalmával megtagadja az ellenérték megfizetését, a Vásárló köteles az Értékesítő kiadásait (szállítás, stb.) és ebből eredő kárát megtéríteni. Értékesítő a leszállított termékek tulajdonjogát a vételár teljes megfizetéséig fenntartja.

Minden csomag házhoz-szállítása 1390 Ft 5 kg-ig, ezen felüli súlyokra árajánlat kérése e-mailben:

info@maniped.hu

Csomag átvevőhely (Székhely): 1066 Budapest Andrássy út 77. 1em/5. (6-os kapucsengő)

Maniped Manufaktúra Kft.

Bank neve: Cib bank

Bankszámlaszámunk: 10700732-69473588-51100005

E-mail: info@maniped.hu

Telefon: +36 (30) 8300 759

Cég adószáma: 25431687-2-42

Közösségi (EU) adószám: HU25431687

Cégjegyzékszám: 01-09-274798

Weboldal: maniped.hu

A webáruházunkban feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, melyek nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és a szállítási idő változásának jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. 

 

CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.

A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait! Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám).

Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák.

A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

A szakmai kedvezmény kizárólag regisztrációt követően vehető igénybe!