Információ: info@maniped.hu  
Főoldal Szállítás

Szállítás

A szállítási határidő mindig az adott rendelés függvénye, de átlagosan 2-4 munkanap, kivéve a kiemelt időszakokat (pl. akciós termékek miatt várható nagy érdeklődés), amikor a szállítási idő jelentősen meghosszabbodhat. Abban az esetben tudunk 48h szállítási határidőt vállalni, ha a rendelésed munkanapokon 12.30-ig leadod, van raktárkészleten az általad megrendelt termék és a következő nap munkanapra esik. A webáruházban feltüntetett árak és feltételek magyarországi megrendelések és kiszállítások esetén érvényesek. Külföldre való szállítás költsége megbeszélés tárgyát képezi, ezzel kapcsolatos információ, árajánlat e-mailben kérhető!


Ha a megrendelés státusza "Lezárt", akkor megrendelése a következő pénteki munkanapon átvehető személyesen, vagy szállítja a Magyar Posta illetve a DPD futárszolgálat. Ha a közölt szállítási idő esetleg nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék ügyfélszolgálatunkon e-mailben.
Amennyiben a Termék nem érkezik meg a várt időpontig, kérjük, felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben, hogy a problémát azonnal kezelni tudjuk.


A webáruházunkban feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, melyek nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és a szállítási idő változásának jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Szállítási költségek

A Termékek kiszállítása futárszolgálattal háztól-házig, a rendelésben megadott magyarországi, belföldi címre történik hétfőtől péntekig, munkanapokon 8 és 18 óra között. A szállítási költségek a vételáron felül fizetendők.


A szállítás

Minden csomag házhoz-szállítása 1390 Ft 5 kg-ig, ezen felüli súlyokra árajánlat kérése e-mailben:

info@maniped.hu

Amennyiben a csomag meghaladja az 5 kg-ot, e-mailben adunk árajánlatot a 5 kg feletti csomagokkal kapcsolatban. Amennyiben Vásárló ezt e-mailben elfogadja, akkor tudjuk a csomag-összeállítást megkezdeni. A szállítást a Magyar Postával együttműködve bonyolítjuk.
Minimum rendelés 30.000 Ft, ennél kisebb összegű rendelésre webáruházunkban nincs lehetőség.
Bútorokra az itt megadott árak nem vonatkoznak, kizárólag alapanyagokra és eszközökre. Bútorok szállítási díjairól, a darabszám és a kilogramm függvényében adunk egyedi árajánlatot e-mailben.
Személyes átvétel esetén szállítási díjat természetesen nem számolunk fel.


Személyes átvétel

A megrendelt árut a megrendelés telefonos vagy írásos visszaigazolása után, szállítási díj felszámítása nélkül, személyesen is átveheti székhelyünkön, PÉNTEKI NAPOKON 9-16 óráig, az alábbi címen:

Maniped Manufaktúra Kft.
(Körömiskola)
1062 Budapest, Andrássy út 77. 1em/5.

Nyitva tartás
Péntek: 9-16 óráig

Személyes átvétel esetén szállítási díjat természetesen nem számolunk fel.

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

A szakmai kedvezmény kizárólag regisztrációt követően vehető igénybe!