Információ: info@maniped.hu  
Főoldal Állandó kedvezmény, a Körömiskolában végzett tanulóinknak

Állandó kedvezmény, a Körömiskolában végzett tanulóinknak

Kedves Körömiskolában végzett Tanulók!

Ahogy ígértük, a Körömiskolában végzett tanulóinknak, itt a ManiPed webáruház, ahol majdnem mindenre kiterjedő állandó kedvezményetek van.
Regisztráljatok webáruházunkban, és vegyétek igénybe állandó vásárlási kedvezményeteket, amelyeket regisztrációt követően, visszaigazolás után már látni is fogtok!

Annyi a dolgotok, hogy beszkennelitek Körömiskolánkban kapott bizonyítványotokat vagy okleveleteket, majd csatoljátok a regisztrációtokhoz. Kedvezményeteket kizárólag így tudjuk beállítani, ezt legyetek szívesek betartani és komolyan venni.

Amennyiben nem tudsz szkennelni, úgy kérjél meg valakit, hogy legyen segítségedre ebben a műveletben.

Regisztrációt követően, kaptok egy megerősítő e-mailt, ez után már a rátok érvényes, kedvezményes árakat fogjátok látni belépés után.

Mind azt már említettük, bizonyos termékekre mi sem tudjuk megadni a 10% kedvezményt, de kevés termék esik bele ebbe a kategóriába, ezeket belépés után látni fogjátok.

A fent említett kedvezményt, más kedvezménnyel nem lehet összevonni és kizárólag a Körömiskola tanulóinak, volt tanulóinak, leendő tanulóinak tudjuk biztosítani.

Amennyiben nem nálunk tanultál, abban az esetben nézd egyéb kedvezményeinket, minden hónapban meglepünk valami fergeteges akcióval mindenkit, vagy iratkozzál be valamelyik tanfolyamunkra, hogy Te is részese lehess az állandó 10%-os kedvezményes vásárlóinknak.

Jó vásárlást és köszönjük, hogy ismét Minket választottatok!

ManiPed Manufaktúra Kft. és a Körömiskola csapata

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

A szakmai kedvezmény kizárólag regisztrációt követően vehető igénybe!