Információ: info@maniped.hu  
Főoldal Szállítás

Szállítás

A szállítási határidő mindig az adott rendelés függvénye, de átlagosan 2-7 munkanap,

kivéve a

kiemelt időszakokat (pl. akciós termékek miatt várható nagy érdeklődés), vagy a

készlethiányt raktárunkban, vagy a beszállítóinknál és esetleges

vis maior (előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében) esteket, amikor a szállítási idő jelentősen meghosszabbodhat.

Abban az esetben tudunk 48h szállítási határidőt vállalni, ha a rendelésed munkanapokon 12.30-ig leadod, van raktárkészleten az általad megrendelt termék és a következő nap munkanapra esik. A webáruházban feltüntetett árak és feltételek magyarországi megrendelések és kiszállítások esetén érvényesek. Külföldre való szállítás költsége megbeszélés tárgyát képezi, ezzel kapcsolatos információ, árajánlat e-mailben kérhető!


Ha a megrendelés státusza "Lezárt", akkor megrendelését a következő munkanapon szállítja a Magyar Posta illetve valamely futárszolgálat.

Ha a közölt szállítási idő esetleg nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék ügyfélszolgálatunkon e-mailben.
Amennyiben a Termék nem érkezik meg a várt időpontig, kérjük, felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben, hogy a problémát azonnal kezelni tudjuk.


A webáruházunkban feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, melyek nem minősülnek ajánlattételnek.

Az ár és a szállítási idő változásának jogát fenntartjuk!

A termékeknél megjelenített képek a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, mert minden igyekezetünk ellenére is akadhatnak hibás információk. Kérjük értesítsen Minket e-mailben, ha valami olyat észlel, ami nem tűnik relevánsnak.

Szállítási költségek

A Termékek kiszállítása futárszolgálattal háztól-házig, a rendelésben megadott magyarországi, belföldi címre történik hétfőtől péntekig, munkanapokon 8 és 18 óra között. A szállítási költségek a vételáron felül fizetendők.

Szállítási árak:
Minimum érték Maximum érték Szállítás árak rendelési összegtől függően:
0 - 25 000 Forintig 1 590 Ft
25 001 - 40 000 Forintig - 2 490 Ft
40 001 - 60 000 Forintig - 3 490 Ft
60 001 - 80 000 Forintig - 3 990 Ft
80 001 - 100 000 Forintig - 4 490 Ft
100 001 - 500 000 Forintig - 4 990 Ft

info@maniped.hu

Amennyiben a csomag meghaladja az 500.000 Ft értékű rendelést, e-mailben adunk árajánlatot szállítási költségre.

Amennyiben Vásárló ezt e-mailben elfogadja, akkor tudjuk a csomag-összeállítást megkezdeni. A szállítást a Magyar Postával vagy Futárcégekkel együttműködve bonyolítjuk. Minimum rendelés 25.000 Ft, ennél kisebb összegű rendelésre webáruházunkban nincs lehetőség.


Bútorokra az itt megadott árak nem vonatkoznak, kizárólag alapanyagokra és eszközökre.

Bútorok szállítási díjairól, a darabszám és a kilogramm függvényében adunk egyedi árajánlatot e-mailben.


Személyes átvétel NINCS

Mivel mi csak Webáruházként működünk, és bolti értékesítést nem végzünk, így személyes átvételre kizárólag volt tanulóinknak van lehetősége.

Köszönjük a megértést!

 

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

A szakmai kedvezmény kizárólag regisztrációt követően vehető igénybe!